Handelsbetingelser

Betaling

Hos os kan du betale med betalingskort og MobilePay.

Når du betaler med dankort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt hos Foderland.dk, da vi benytter SSL (Secure Socket Layer) i vores betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb – betalt med dankort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken foderland.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt fra Foderland.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Varer købt hos Foderland.dk levereres med PostNord. Alle forsendelser kan spores. Levering til en valgfri dansk adresse er gratis ved køb på mere end 999,99 DKK. Bemærk variable forsendelsesomkostninger ved bestillinger på mindre end dette beløb (min. 50 DKK inkl. moms). Leveringstiden er 1 til 2 hverdage, dog almindeligvis den næstkommende hverdag, hvis bestillingen er os i hænde inden klokken 13 på en hverdag.

Ved levering til ikke brofaste øer vil leveringen almindeligvis tage en dag ekstra.

Efter en vare er blevet afsendt, sender vi en forsendelsesbekræftelse via e-mail til dig. E-mailen bliver automatisk genereret. Når du har modtaget denne bekræftelse, betyder det, at varen er afhentet hos os, og at den er på vej til den adresse, du har angivet på ordren. Er varen mod forventning ikke kommet frem efter senest 2 hverdage, bedes du kontakte Foderland.dk for at igangsætte en efterlysning af varen.

Foderland.dk er ikke erstatningspligtig, hvis der ved bestilling er angivet en forkert adresse, og dette medfører bortkomst af forsendelsen.

Reklamationer

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun, hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtigt.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget.

Skulle der være fejl eller mangler på den vare, du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig. Kontakt kundeservice på: jorgen@acanadanmark.dk

Returret

Fortryder du dit køb, har du altid 14 dages fuld returret, forudsat at varen returneres i ubrugt stand.
Sammen med de varer, du returnerer, bedes du vedlægge følgeseddel for købet samt oplyse dine bankoplysninger.

Herefter returnerer vi dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare. Hvis du ønsker varen ombyttet til noget andet, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Du skal som kunde også betale de forsendelsesomkostninger, der måtte være, hvis du ønsker en anden størrelse eller en anden vare tilsendt i stedet for det returnerede.

Butikkens juridiske adresse

Foderland
v./ Acana Danmark
Gørtlervej 9C
9000 Aalborg

Tlf: 20 68 24 24
E-mail: jorgen@acanadanmark.dk
CVR-nr.: 12899777

Indkøbskurv
Scroll to Top