85 % af indholdet fra vildtfangede fisk. 15 % fra grøntsager, frugter og urter. Så simpelt er det.
SAMMENSÆTNING
Rå hel sardin (28%), rå hel kulmule (7%), rå hel makrel (6%), rå skrubbe (5%), rå hel stenbider (5%), rå hel havtunge (5%), dehydreret makrel ( 5%), dehydreret sild (5%), dehydreret blåhvilling (5%), sejolie (5%), dehydreret hvidfisk (5%), dehydreret sardin (4%), solsikkeolie, hele røde linser, hele grønne linser, hele ærter, linsefibre, hele kikærter, hele pintobønner, ærtestivelse, tørret tang, friske hele græskar, frisk hel butternut squash, frisk hel courgette, friske hele gulerødder, friske hele æbler, friske hele pærer, tørret cikorierod, frisk grønkål, frisk spinat, frisk rødbede, frisk majroe, hele tranebær, hele blåbær, hele saskatoon-bær, gurkemeje, marietidsel, burrerod, lavendel, althaea officinalis, hyben
ANALYSE
Råprotein, 40 %
Råfedt, 19 %
Rå aske, 9 %
Rå fiber, 3 %
Fugtighed, 10 %
Calcium, 1,6 %
Fosfor, 1,2 %
Magnesium, 0,1 %
Taurin, 0,3 %
Omega-6 fedtsyrer, 2,1 %
Omega-3 fedtsyrer, 2,1 %
DHA (docosahexaensyre), 0,8 %
EPA (eicosapentaensyre), 0,5 %